Boken inneholder en omtale av Narviks geologiske historie med en nærmere beskrivelse av 66 lokaliteter i kommunen hvor man på egen hånd kan studere de forskjellige geologiske fenomener. Har ordliste med forklaringer på forskjellige geologiske ord og uttrykk, og litteraturliste. Illustrert. Tekst norsk, engelsk og tysk.
Parallell tittel A journey in time and space : the geology of the Narvik district Eine Wanderung in Raum und Zeit : die Geologie der Narvik-Gebietes
Forlag Norges geologiske undersøkelse
Utgivelsesår 1995