En strand å dø for

spenningsroman

av (forfatter).

Scriptorium 2015 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

«En strand å dø for» er en spenningsroman som inneholder en eksplosiv miks av uforklarlige arkeologiske funn, kynisk miljøkriminalitet og iskald finans.

En ung norsk arkeolog leder et utgravningsteam på Kaupang utenfor Larvik i Vestfold. Teamet gjør et sensasjonelt funn, som ikke passer med noen kjent teori. I kulissene arbeider en lokal eiendomsmagnat med å ferdigstille planene om en kolossal luksus-resort i det samme området, og han skyr ingen midler i forsøket på å stoppe utgravningene. Da han får finansiering fra utenlandsk mafia, eskalerer konfliktnivået - og en stortingspolitiker blir myrdet. En ung og pågående journalist kommer til utgravningsstedet, og hun blir deltaker i et heseblesende kappløp der snedige eiendomsutviklere stadig ligger et hakk foran glødende nysgjerrige forskere. Kampen involverer grådige kommunepolitikere, hardbarkede kriminelle - og en lokal historiker som bærer på en gammel hemmelighet. Akkurat den hemmeligheten har sprengstoff nok til at verdenshistorien må skrives om.

Om Balder Beck: Det er kunstnernavnet til en samfunnsforsker og avisskribent. Med denne boken debuterer han som skjønnlitterær forfatter. Han bor i Oslo, har to barn, går langrenn, er avhengig av aviser - og elsker espresso.

Bokdetaljer

Forlag Scriptorium

Utgivelsesår 2015

Format Heftet

ISBN13 9788299895958

EAN 9788299895958

Genre Spenning

Omtalt sted Vestfold

Språk Bokmål

Sider 428

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket