Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka forteller om forskjellige nudeltyper, både ferske og tørkede, og har oppskrifter på supper, småretter, salater og wokretter. Har ordliste og register.
Omtale fra forlaget
Denne boken feirer nudlenes alsidighet, mangfoldighet og smak i alle dens former. Boken forteller om forskjellige nudeltyper . blant annet ferske og tørkede nudler, risnudler, hvetenudler, eggnudler, sobanudler og ramennudler . og viser hvordan du enkelt skal følge de lekre oppskriftene. Woket, sprøe, kokte, varme, kalde søte eller krydrete. Boken har oppskrifter på alt fra middag for én, mat nok til hele familien eller et vennelag.
Forlag Notabene forl.
Utgivelsesår 2004
Format Heftet
ISBN13 9788248207085
EAN 9788248207085
Språk Bokmål
Sider 95
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket