Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka presenterer kort Røisheim hotell & skysstasjon og forteller om stedets historie og tradisjoner. Den inneholder oppskrifter til 21 3-rettersmenyer, med vinforslag til hver rett.
Omtale fra forlaget
Kokeboken presenterer vertinnen/kjøkkensjefens 21 tre-retters menyer, supplert av ektemannen Haavard Lundes vinforslag. Røisheim har sin egen vin, med egen etikett, importert fra Italia, og en tur til Italia for å smake og handle inn vin er viet et eget kapittel. Boka har også et kapittel om historien til Røisheim som ligger i Bøverdalen ved Jotunheimen. På 1800-talet var gården en skysstasjon, i dag et hotell med tradisjonsrike bygninger og et kjøkken av ypperste klasse.
Forlag Skald
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788279590460
EAN 9788279590460
Språk Bokmål
Sider 141
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket