Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatteren tar utgangspunkt i lokale mattradisjoner. Her er 200 oppskrifter på bl.a. fersk torsk, akevittgravet uerfilet, gratinerte kamskjell, rømmestekt laks, carpaccio av hval, skarv i vin, lofotlam, geite-kjøtt og rabarbrakompott. Med parallell tekst på norsk og engelsk.
Omtale fra forlaget
Forfatteren tar utgangspunkt i lokale mattradisjoner. Her er 200 oppskrifter på bl.a. fersk torsk, akevittgravet uerfilet, gratinerte kamskjell, rømmestekt laks, carpaccio av hval, skarv i vin, lofotlam, geite-kjøtt og rabarbrakompott. Med parallell tekst på norsk og engelsk.
Parallell tittel A taste of Lofoten : Lofoten chef's cookbook
Forlag Orkana
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9788281041189
EAN 9788281041189
Omtalt sted Lofoten
Språk Bokmål Flerspråklig Engelsk
Sider 215
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket