Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatteren tar utgangspunkt i lokale mattradisjoner. Her er 200 oppskrifter på bl.a. fersk torsk, akevittgravet uerfilet, gratinerte kamskjell, rømmestekt laks, carpaccio av hval, skarv i vin, lofotlam, geite-kjøtt og rabarbrakompott. Med parallell tekst på norsk og engelsk.
Omtale fra forlaget
Fersk torsk, akevittgravet uerfilet, gratinerte kamskjell, rømmestekt laks, carpaccio av hval, skarv i vin, lofotlam, spennende geite-kjøtt, rabarbrakompott og et lite gass høstlikør - smakebiter fra Mareno Storeides nye kokebok. Lofotkokken tar utgangspunkt i lokale mattradisjoner og bokas 200 oppskrifter er illustrert med lekre fargebilder fra Lofoten.Tekst på engelsk og norsk.
Forfatteren tar utgangspunkt i lokale mattradisjoner og presenterer 200 oppskrifter. Her er oppskrifter på fersk torsk, akevittgravet uerfilet, gratinerte kamskjell, rømmestekt laks, carpaccio av hval, skarv i vin, lofotlam, geite-kjøtt og rabarbrakompott. Med tekst på engelsk og norsk.
Parallell tittel A taste of Lofoten : Lofoten chef's cookbook
Forlag Orkana
Utgivelsesår 2001
Format Innbundet
ISBN13 9788291233697
EAN 9788291233697
Omtalt sted Nordland
Språk Bokmål Flerspråklig Engelsk
Sider 215
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket