Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter på kjente og mindre kjente greske retter, der grønnsaker, bønner, linser, krydderurter og ost spiller en viktig rolle. Forfatteren forteller også om greske og kretiske skikker knyttet til mat i ulike anledninger. Med oversikt over tavernaer og kafeer og oppskriftregister.
Omtale fra forlaget
Boka inneholder oppskrifter på kjente og mindre kjente greske retter, der grønnsaker, bønner, linser, krydderurter og ost spiller en viktig rolle. Forfatteren forteller også om greske og kretiske skikker knyttet til mat i ulike anledninger. Med oversikt over tavernaer og kafeer og oppskriftregister.
Forlag Frifant forl.
Utgivelsesår 2006
Format Heftet
ISBN13 9788278890981
EAN 9788278890981
Omtalt sted Kreta
Språk Bokmål
Sider 107
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket