Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka har oppskrifter på retter med fisk, sjømat, fjærfe og kjøtt, grønnsakretter, supper, og desserter. Forfatteren tar for seg spesielle ingredienser, tilberedning og teknikker. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boka har oppskrifter på retter med fisk, sjømat, fjærfe og kjøtt, grønnsakretter, supper, og desserter. Forfatteren tar for seg spesielle ingredienser, tilberedning og teknikker. Har stikkordregister.
Forlag Egmont Hjemmets bokforl.
Utgivelsesår 1999
Format Innbundet
ISBN13 9788259020307
EAN 9788259020307
Omtalt sted Italia
Språk Bokmål
Sider 80
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket