Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
En bok om hvordan du selv kan lage dine egne drammer av naturens velduftende og velsmakende urter. Du lærer å krydre brennevin med urter fra egen hage, eller ved hjelp av vekster som du finner i skog og mark. Du får tips om innsamling, tørking, oppbevaring og hvordan uttrekkingen skal foregå. I tillegg finner du kapitler om brennevinets historie og om de forskjellige urtene i tro og overtro. Forfatteren gir deg også råd om når og hvordan urtedrammene skal kunne serveres og nytes til ulike matretter. Har litteraturliste.
Omtale fra forlaget
En bok om hvordan du selv kan lage dine egne drammer av naturens velduftende og velsmakende urter. Du lærer å krydre brennevin med urter fra egen hage, eller ved hjelp av vekster som du finner i skog og mark. Du får tips om innsamling, tørking, oppbevaring og hvordan uttrekkingen skal foregå. I tillegg finner du kapitler om brennevinets historie og om de forskjellige urtene i tro og overtro. Forfatteren gir deg også råd om når og hvordan urtedrammene skal kunne serveres og nytes til ulike matretter. Har litteraturliste.
Forlag Friluftsforlaget
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788252930146
EAN 9788252930146
Språk Bokmål
Sider 150
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket