En sjelden kar

en fars beretning

av (forfatter).

Dinamo forl. 2011 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er en fars fortelling om sin multihandikappede sønnTorgeir og familiens mestring av hverdagen. Torgeir har diagnosen CHARGE.

Omtale fra forlaget

En sjelden kar er en usentimental og sterk beretning om en multihandikappet gutt og familien hans. Gutten er Torgeir, 35 år gammel. Far, Svein Olav, forteller om sjokket en dag i mai 1975 da Torgeir kom til verden. Vi får høre om et ungt studentpars kamp i hverdagen og om familie og venners betydning i kretsen rundt gutten. Torgeir er en tøffing. En annerledes viking. Mot alle odds har han kjempet seg til et liv i verdighet. Han opplever mestring og mening på egne premisser. Hvordan er det mulig med alle hans sansetap og begrensninger? Far forteller om nettopp dette, og om veien til en korrekt diagnose - CHARGE. Som en rød tråd gjennom boka går appellen om vårt kollektive samfunnsansvar for de mest utsatte. Har det noen mening å vie mesteparten av sitt liv til en "feilvare"? Kjærlighetserklæringen som denne boka representerer, er et eneste langt JA. Boka foreligger også på engelsk: An exeptional fellow - A father.s story.

Bokdetaljer

Forlag Dinamo forl.

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788280712424

EAN 9788280712424

Genre Personlige beretninger

Omtalt person Torgeir Kolset

Språk Bokmål

Sider 194

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket