En ring til jul Miniserie: Jul i Lyrebird Lake (1) Kan julens magi gi Tara det hun alltid har drømt om? Tara Dutton elsker jobben som jordmor i Lyrebird Lake. Den sjarmerende byen har henne i sin hule hånd, og for første gang på lenge, gleder hun seg til jul. Men da Simon Campbell returnerer til byen, skrus temperaturen opp noen hakk. Han er nydelig, og heten i blikket hans bærer løfter om en fremtid Tara alltid har drømt om. Er det denne julen ønsket hennes vil gå i oppfyllelse? Lyrebird Lake er det perfekte stedet for dem som trenger å lege knuste hjerter, gjenvinne håpet eller begynne på nytt. I miniserien Jul i Lyrebird Lake treffer du mennesker som har møtt livets motgang, men som ved hjelp av Lyrebird Lakes magi, sakte finner tilbake til livsgleden. En ring til jul er første bok i serien. Forsonende høytid Miniserie: Magiske julenetter (1) Juleforberedelser + en eks + et foreldreløst barn = julekaos? Da doktor Emma Matthews fikk omsorgen for sin beste venns datter, lovet hun henne at hver jul skulle bli spesiell. Men det var ikke dette hun hadde sett for seg. Midt i juleforberedelsene dukker Jack Reynolds opp – Emmas eks og onkelen til jenta – den siste Emma vil treffe etter at han lot dem i stikken for noen år siden. Han virker imidlertid forandret, og selv om hun er aldri så sint, kan ikke Emma la være å undre seg over hva han har på hjertet. Snøen faller, julen nærmer seg og på sykehuset råder hektiske tider. For to av de hardtarbeidende legene venter en helg de ikke en gang har drømt om. La deg rive med av miniserien Magiske julenetter. Dette er del en.
Forlag Harlequin
Utgivelsesår 2025