En reise mot solen

av (forfatter).

Solens forlag 2020 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Boken handler i stor grad om å tro på og å leve ut noe stort og guddommelig - i og utenfor oss selv - et felles rike i gjensidig kjærlighet med alt det omkringliggende; medmennesker, dyr, natur, naturånder, utenomjordiske entiteter, og guder.
Anne Gjeitanger, Poiana Issopo, tar oss på ny med til reinen og dets rike rundt Okstindan i Nordland, der det særlig er de samiske gudene og gudinnene hun møter. Vi fortsetter i dette landskapet som ble gjort kjent for oss med den forrige boken hennes «En reise til reinens rike». Nå følger vi henne i hennes spesielle virke for menneskehetens prosjekt, også kalt Vajne på det hellige språket som aktivt brukes i det spirituelle økosamfunnet Damanhur som hun er en del av. Vajne betyr artens program/sjelens misjon. Gjennom fjellene knyttes både Kristus-bevissthet og det mystiske landet Hyperborea til dette prosjektet - i form av gjenkjennelse og gjenerobring av det guddommelige aspektet i oss selv.
Boken gir oss også stadig mer innsikt i hvordan Anne Gjeitanger i samarbeid med sine hjelpere arbeider energetisk for å knytte dette området opp mot synkronlinjene igjen, og hvorfor det å fjerne energetiske hindringer er viktig ikke bare for det omliggende territoriets utvikling, men også for jorden generelt og for alt og alle som lever her.

Bokdetaljer

Forlag Solens forlag

Utgivelsesår 2020

Format Heftet

ISBN13 9788293246206

EAN 9788293246206

Omtalt sted Nord-Norge

Språk Bokmål

Sider 156

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket