Menneskene er i stand til å foreta reiser til andre planeter og utføre avanserte eksperimenter i vektløs tilstand. Men dagens jordboer kan også foreta reiser i det indre rom, der det også er mulig å utforske nye "solsystemer" og la seg fascinere av lyset fra ukjente galakser. Med utgangspunkt i to slike reiser, romsonden "Pioneer 10"s reise ut av vårt eget solsystem og inn i "evigheten", og den unge "Williams" indre reise under et omfattende hypnoseeksperiment, tar forfatteren for seg fenomener som tid og tidsopplevelse, synkronisitet, hjerneforskning, flere virkeligheter m.m.
Utgivelsesår 1986
ISBN13 9788203153433