En reddende hånd ; Reddet av kjærligheten

av (forfatter), Margaret McDonagh (forfatter), Jan Ingar Vik (oversetter) og Mona Berge (oversetter).

Harlequin 2023 E-bok

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

En reddende hånd Miniserien: Redning i Queenstown (2) Da redningsmannen Jamie rykker ut for å finne overlevende etter et snøskred, klarer han å redde Kayla ut av snømassene. Han kommer aldri til å glemme hvordan hun desperat grep tak i hånden hans. Eller hvordan hun ga ham instruksjoner om hvordan han skulle redde henne! Den tøffe paramedicen gjør noe med ham, men han har lovet guttene sine å ikke innlede et nytt forhold enda. De trenger tid til å leges. Men kanskje det denne gangen er Kaylas tur til å rekke ut en hånd? Reddet av kjærligheten Den enslige tvillingfaren Luca tror knapt at det er sant. Etter at hans kone døde for fire år siden, har han ikke sett på andre kvinner. Men nå står den fantastiske, gode Polly foran ham, og han er verdens lykkeligste. Nå skal det bare en innsats til for å lege det knuste hjertet hennes – og da er det jo flaks at han er utdannet kirurg.

Forlag Harlequin

Utgivelsesår 2023

Serier Harlequin legeromaner Redning i Queenstown (2)

Genre Romantikk