Bernie Finn er ung, kjekk og ambisiøs og gjør stor suksess i forretningslivet. Likevel føler han at livet hans mangler noe vesentlig. Så møter han Liz og hennes femårige datter Jane, og alle brikker faller på plass. Fremtiden ser lys ut da Liz føder deres felles barn. Men mørke skyer truer den lille familien, og plutselig inntreffer tragedien. Men selv i de svarteste øyeblikk kan en finne håp og styrke til å gå videre. For livet kan by på hyggelige overraskelser når en minst venter det.
Forlag Bladkompaniet
Utgivelsesår 2003
Serie Steel-serien
Genre Romantikk
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket9 bokelskere følger dette verket.