En kongelig skatt ; Ukjent arving

av (forfatter) og Lynne Graham (forfatter).

Harlequin 2025 E-bok

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos ark.no

En kongelig skatt Miniserie: Diamantklubben (2) Det var kun ment å vare én natt, men så blir prinsessens graviditetstest positiv ... Å delta i Valentino Bonapartes bryllup er ren tortur for prinsesse Carliz. Hun delte et rødglødende kyss med den kjekke italieneren for flere år siden, og hun har lengtet etter mer helt siden det. Da bryllupet blir avblåst, får de endelig muligheten til å fortape seg i begjæret de begge føler. Men når morgenen kommer, forsvinner Valentino ut døren ... Åtte av Harlequins bestselgende forfattere har samarbeidet om Diamantklubben, en miniserie fylt med brennhet lidenskap, luksuriøse omgivelser og fortrengte følelser. Er et liv i luksus virkelig så bra som det ser ut til å være? En kongelig skatt er andre bok i serien. Ukjent arving Miniserie: Milliardærenes løfter (1) Av og til kan brennhet kjemi få livsomveltende konsekvenser! Merry Armstrong har slikket sårene etter den hete natten med sjefen, som resulterte i et uventet svangerskap. Nå lever hun et selvstendig liv med den lille datteren – hun klarer seg helt fint uten en mann! Men da den greske milliardæren Angel Valtino får vite at han har et barn, tvinger plikten ham til å handle. Valtinos arving må legitimeres – men å få den tøffe Merry til alteret blir hans vanskeligste utfordring hittil! Angel Valtino, Prince Vitale Castiglione og Zac Da Rocha har til felles det at de har samme pappa – og at de er kjent for å være ordentlige kvinnebedårere. Det har aldri lyktes noen kvinne å vinne hjertene deres. Så treffes brødrene plutselig av Amors piler. Vil et løfte være nok til å overbevise kvinnene de har kommet til å elske? Ukjent arving er første bok i miniserien Milliardærenes løfter.

Forlag Harlequin

Utgivelsesår 2025