Omtale fra forlaget
Det norske lammekjøttet er noe av det beste vi har å by på, og velger du i tillegg et økologisk lammekjøtt får du en smaksopplevelse av det helt sjeldne. Lam kan brukes hele året, og i denne kokeboken finner du 102 oppskrifter fordelt på de ulike årstider - ikke minst lærer du hvordan du griller et helt lam, bruke hele dyret og lager ditt eget tilbehør fra grunnen av. Spis mer lammekjøtt - med god samvittighet!
Forlag Lille måne
Utgivelsesår 2014
Format Innbundet
ISBN13 9788293154785
EAN 9788293154785
Språk Bokmål
Sider 151
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket