Første bok i ny serie: Hemmeligheter og drømmer! Annas samboer, Fred, dør brått i en ulykke, og Anna innser at livet deres sammen har vært basert på en løgn. Den store leiligheten i Strandvägen er maksimalt belånt, det samme gjelder bilene og alle eiendommene i utlandet. I tillegg har Fred tatt Annas sparepenger. Fra å ha levd et luksusliv i et av Stockholms fineste boligområder, står hun brått uten både bolig, penger og jobb. Da hun får tilgang til et gammelt butikklokale som det også er mulig å bo i, forsøker hun å bygge opp livet sitt på nytt. Hun blir kjent med naboene, blir motvillig dagmamma for tre hunder og forsøker å tilpasse seg så godt det går. Men når alt endelig ser ut til å gå i riktig retning, får hun rede på Fred ikke var den eneste som hadde hemmeligheter. De nye avsløringene truer med å rasere tilværelsen hennes nok en gang. Feelgood-dronningen Jenny Fagerlund er tilbake med en uimotståelig leseopplevelse! Dette er første bok i serien Hemmeligheter og drømmer.
Utgivelsesår 2025
ISBN13 9788205608498
EAN 9788205608498
Serie Hemmeligheter og drømmer (1)
Liker godt denne spenningsserien for ungdom. Foregår på 1930-tallet og bringer tankene litt over på Agatha Christie og engelske kostskoler. Den fjerde og siste i serien.