En evig lengsel Miniserie: I hjertet av Roma (1) Da Leon Cassanetti blir kalt inn til å operere et nyfødt tvillingpar, vet han umiddelbart hvem han vil ha ved sin side – eksen og kirurgen Lizzy Beckley. Til tross for deres brokete fortid, føler Lizzy seg beæret over å bli spurt, og bestemmer seg for å takke ja til invitasjonen. Det er imidlertid ikke uten doble følelser. Oppdraget blir en sterk påminnelse om noe hun ikke kan fortsette å skjule for Leon. Venner i paradis Da doktor Ellie Thompson kommer til Laos, er hun fast bestemt på å la fortiden ligge og se fremover. Men det blir lettere sagt enn gjort, da hun plutselig står ansikt til ansikt med doktor Luca Chirsky, en gang hennes beste venn. Men hvorfor kjennes det så annerledes ut mellom dem? De er jo bare venner!
Forlag Harlequin
Utgivelsesår 2022
Serier Harlequin legeromaner I hjertet av Roma (1)
Genre Romantikk