Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka tar for seg en dag på den spanske restauranten elBulli, kåret til verdens beste restaurant. Boka inneholder også oppskrifter og innstikk som forklarer de kreative metodene og den kulinariske filosofien, elBullis historie og livshistorien til kokken Ferran Adriá.
Omtale fra forlaget
Verdens beste restaurant. Verdens beste kokk Boka gir en eksklusiv titt bak scenen på elBulli, verdens beste restaurant, og i tankene til Ferran Adriá, verdens mest kreative kokk. Med 2 millioner forespørsler om bordreservasjoner hvert år, og bare 8000 plasser, er det notorisk vanskelig å få et bord der. En dag på elBulli åpner for første gang dørene for alle, og avslører det indre livet på kjøkkenet og de gastronomiske innovasjonene.
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788248910879
EAN 9788248910879
Omtalt sted Spania
Omtalt person Ferran Adrià
Språk Bokmål
Sider 528
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket