Coco Barrington tilhører en av Hollywoods mest legendariske familier, med en mor som er bestselgerforfatter og en søster som er en Oscar-nominert filmprodusent. Men Coco tar avstand fra Hollywood, og har bosatt seg i det lille strandsamfunnet Bolinas og lever av å passe hunder. Men da Coco motstrebende går med på å passe søsterens luksusvilla mens hun filmer i New York, møter hun filmstjernen Leslie Baxter. Livene deres kunne ikke vært mer ulike, tiltrekningen ikke mer umiddelbar. Plutselig må Coco revurdere sitt bilde av Hollywood og menneskene som bor der.
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 2009
Genre Romantikk
Omtalt sted Los Angeles
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.