Solstrålene er livsviktige, men de kan også være farlige. I løpet av de siste hundre årene har vi oppholdt oss stadig mer ute i sola, og vi har også begynt å ta solarium. I denne boken kan barn lære mer om solen og solstrålene og hvordan vi kan beskytte oss mot solskader.
En humoristisk illustrert bok om de livsviktige, men farlige solstrålene.
I løpet av de siste hundre årene har vi oppholdt oss stadig mer ute i solen, og vi har også begynt å ta solarium. Å bli solbrent i oppveksten øker risikoen for at man senere i livet får føflekkreft. Denne boken forteller barna om solen og all gleden den kan gi, men gir også nyttig kunnskap om hvordan man kan unngå å få solskader. Utgitt i samarbeid med Statens Strålevern og Helsedirektoratet.Pernilla Stalfelt er svensk forfatter og illustratør, og flere av bøkene hennes, som Bæsjeboka, Dødenboka, Kjærleiksboka og Mobbeboka er tidligere oversatt til norsk.
Utgivelsesår 2010
ISBN13 9788205379251
EAN 9788205379251
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.