Forestill deg et sted der det å bli kristen er en forbrytelse og prisen kristne konvertitter må regne med å betale for sin tro, er forfølgelse, isolasjon og til og med død. I denne samlingen av sterke personlige historier tar Reema oss med dypt inn i sitt arabiske nabolag for å vise oss hvordan Gud åpner dører i bare et av mange muslimske samfunn. Samtidig som hun lar oss få oppleve dagliglivet i en muslimsk by, viser hun oss noen av de kreative, uventede og spennende måtene Gud virker på for å nå naboene hennes med evangeliet om Jesus. Denne oppmuntrende og oppløftende - til tider humoristiske - førstehåndsberetningen fra en kristen familie som bor blant muslimer, vil inspirere deg i din egen trosvandring. Den vil lære deg hvordan du kan be for muslimer og for dem som arbeider blant dem - i vissheten om at Guds kjærlighets lys faktisk ER i ferd med å trenge inn i mørket.
Forlag Hermon
Utgivelsesår 2012