Emosjonell kompetanse

innsikter og ferdigheter

av (forfatter) og Ellen Wilhelmsen (illustratør).

Koloritt 2006 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken gir en innføring i emosjonell kompetanse for ledere. Den bygger videre på boken " Det 5. trinn, veien til et nytt samfunn", men her knyttes innsiktene opp til det praktiske arbeidet med innøving av nye ferdigheter. Den gir deg praktiske råd for å oppnå fruktbart engasjement, kreativitet og ledelse. Summen av dette skal gi nytt ledelsesverktøy for en ny generasjon.

Omtale fra forlaget

Det er ikke lenger nøkterne behov, men følelser, som styrer våre valg. Knappheten er borte. Vi har fått den emosjonelle økonomien og massemediene strømmer over av følelser. Forholdet mellom det emosjonelle og det rasjonelle har endret seg. Denne boken gir deg innsikter og ferdigheter som gjør at du kan bruke det rasjonelle til å styre det emosjonelle. Du skaper dine egne valg. Summen av dette gir en ny generasjon ledelsesverktøy og samfunn som både er varmere og friere. "Emosjonell Kompetanse" beskriver neste gene-rasjon kompetansenivå. Boken bygger på etablert viten, men representerer et paradigmeskifte. Vi får her en ny plattform å bygge videre på. . Et nytt paradigme. . En ny plattform for lederskap. . Et nytt nivå for ytelse og utvikling. Transformasjonen har startet.

Bokdetaljer

Forlag Koloritt

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788292395219

EAN 9788292395219

Språk Bokmål

Sider 199

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket