Omtale fra forlaget
Gode smaker og kortreiste råvarer er viktige stikkord for Helena Neraals nye viltkokebok. Etter suksessen med Tapas på norsk utgir hun nå sin andre kokebok med fokus på viltkjøtt og tilbehør som hun finner i skogen, som sopp, urter og bær, i tillegg til tradisjonelle
grønnsaker og gode sauser. Boken gir også informasjon om behandling av viltkjøtt på veien fra skogen til festmat med venner.
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 2013
Format Innbundet
ISBN13 9788251656535
EAN 9788251656535
Språk Bokmål
Sider 179
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket