Elevsamtalen

en kilde til danning og vekst

av (forfatter).

Fagbokforlaget 2006 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka handler om samtalen mellom lærer og elev. Forfatteren skriver blant annet om hva hun legger i de to begrepene danning og vekst, i tillegg til å utdype demokratibegrepet. Hun skriver om selv utførelsen av samtalen, og om tillitsforholdet mellom lærer og elev. Boka er supplert med eksempler der lærer og andre bidrar med erfaringer. I tillegg har boka drøftingsoppgaver og problemstillinger. Boka er beregnet på lærerstudenter og lærere. Har stikkordsregister.

Omtale fra forlaget

Elevsamtaler har i det siste tiåret blitt et selvfølgelig ledd i læringsprosessen, både i grunnskoler, videregående skoler og voksenopplæring. Å kunne føre gode samtaler med elever følger naturlig av opplæringsloven, hvor kravet om tilpasset opplæring står sentralt, og hvor betydningen av det fysiske og psykososiale arbeidsmiljøet har kommet sterkt i fokus. Elevsamtaler utfordrer lærerrollen, både i forhold til elevsyn, samfunnsyn, kunnskaper og ferdigheter. Denne boken er delvis forskningsbasert og har til hensikt å gi større forståelse og ny kunnskap på feltet. Boken henvender seg i hovedsak til lærerstudenter og lærere. Kirsten Limstrand er førstelektor ved Høgskolen i Bodø og jobber til daglig i lærerutdanningen, men har tidligere lang yrkespraksis fra grunnskolen.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788245004359

EAN 9788245004359

Språk Bokmål

Sider 156

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket