Boken tar for seg de momentene som er kalt felles linjefag, elektroteknikk i læreplanen for teknisk fagskole, linje for elektro. Har kontrolloppgaver til hvert kapittel, forslag til fasit og stikkordregister.
Elektroteknikkteknisk fagskole elektrolinje
Ove Auli
Boka elektroteknikk for teknisk fagskole tek for seg dei momenta som er kalla felles linjefag, elektroteknikk i læreplanen for teknisk fagskole - linje for elektro. Alle dei måla og hovudmomenta som er tekne med der, er med i boka. I tillegg inneheld boka stoff til repetisjon der dette blir rekna som nødvendig.
Boka er ei "populærframstilling" av den delen av fysikken som vi kallar elektroteknikk. Ho er berre i liten grad bygd opp med matematiske modellar som grunnlag for fagteorien.
Grunnlaget for fordjupinga i elektroteknikk og den elektroteknikken ein treng for vidare studiar i elektronikk, står i denne boka.
Det er kontrolloppgåver bak kvart kapittel og framlegg til fasit lengst bak i boka.
Forlag Gyldendal yrkesopplæring
Utgivelsesår 2000