Omtale fra forlaget
Endelig kan du få glutenfritt brød som gir deg vann i munnen!Forfatter og blogger Kristin Granli har bakt, forsket og smakt på glutenfri bakst i en årrekke. Nå har hun samlet sine beste oppskrifter mellom to permer. I boken Glutenfritt brød får du oppskrifter på 50 forskjellige, velsmakende og næringsrike brød du kan bake selv. Her finner du hverdagsbrødet som ungene vil ha i matpakka, deilig loff, foccacia og baguetter til festlig lag, surdeigsbrød, knekkebrød og til og med brød du steker i stekepanna. Alt er enkelt forklart og alle oppskriftene er fulgt av fristende bilder. Har du andre allergier og matintoleranser? Alle oppskriftene kan lages med valgfri melk og vi har også merket oppskriftene slik at du enkelt kan se hvilke som er uten andre vanlige allergener. Og du: Boken er ikke helt uten melmikser, her finner du nemlig oppskrift på din helt egen, sunne og smakfulle variant, til de dagene du har det litt travelt.
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2016
Format Innbundet
ISBN13 9788202513573
EAN 9788202513573
Språk Bokmål
Sider 173
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket