Forfatteren presenterer bilder og historier fra steder og områder i Norge som nødvendigvis ikke er kjent for nordmenn flest. Her kan du blant annet oppleve det eksotiske øysamfunnet Bjørnsund, den bitende kalde Femundsmarka, urskogen Gutulia, de ville og vakre Lyngsalpene og den underjordiske grotten Råggejavri-Raigi.
Du behøver ikke å reise til den andre siden av jordkloden for å oppleve et ekte eventyr! Vårt langstrakte land kan by på opplevelser i verdensklasse, noe denne flotte praktboka er et bevis på. Her tar globetrotter og naturfotograf Johnny Haglund oss med til spennende steder og spesielle opplevelser i Norge. Bli med på ekspedisjoner til det eksotiske øysamfunnet Bjørnsund, den bitende kalde Femundsmarka, urskogen Gutulia og de ville og vakre Lyngsalpene. Eller hva med grotteklatring i Råggejavrre-rajgge . eller en padletur i Oslos kloakk? Her er nok av spenning og opplevelser utenom det vanlige for både villmarksentusiaster og sofaslitere.
Forlag Orion
Utgivelsesår 2006