Omtale fra forlaget
Andreas Viestads beste og mest populære oppskrifter på eksotisk mat. Forsøk deg på dufter og smaker fra andre land.
100 kryddersterke oppskrifter som Andreas Viestad har samlet og bearbeidet slik at de eksotiske smakene kan gjenskapes av deg på ditt eget kjøkken.
Fisk i kokoscurry, ørret i rom og vanilje, kylling masala med kardemomme, lammespyd med koriander, oksehalegryte med muskatsaus, pilaffris med cashewnøtter, kokospannacotta med sitrongress og appelsiner med kanel - lær å bruke krydder på en ny og spennende måte. Alle rettene er illustrert av den anerkjente fotografen Mette Randem.
Andreas Viestad (f. 1973) er en av våre mest populære matjournalister og kokebokforfattere. Han har ukentlig spalte i Dagbladets Magasinet og er også kjent fra tv-serien En bit av Norge. Andreas Viestad står bak Geitmyra kultursenter for barn i Oslo.
Eksotisk er en forkortet og redigert utgave av Smak av krydder , med samme antall oppskrifter. Smak av krydder har vunnet kokebøkenes svar på Oscar og er kåret til "Best in the World" under kategorien Best Foreign Cookery Book i den anerkjente Gourmand World Cookbook Awards.
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2012
Format Innbundet
ISBN13 9788202392864
EAN 9788202392864
Språk Bokmål
Sider 215
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket