Eksotisk

av (forfatter).

Cappelen Damm 2012 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Andreas Viestads beste og mest populære oppskrifter på eksotisk mat. Forsøk deg på dufter og smaker fra andre land.
100 kryddersterke oppskrifter som Andreas Viestad har samlet og bearbeidet slik at de eksotiske smakene kan gjenskapes av deg på ditt eget kjøkken.
Fisk i kokoscurry, ørret i rom og vanilje, kylling masala med kardemomme, lammespyd med koriander, oksehalegryte med muskatsaus, pilaffris med cashewnøtter, kokospannacotta med sitrongress og appelsiner med kanel - lær å bruke krydder på en ny og spennende måte. Alle rettene er illustrert av den anerkjente fotografen Mette Randem.
Andreas Viestad (f. 1973) er en av våre mest populære matjournalister og kokebokforfattere. Han har ukentlig spalte i Dagbladets Magasinet og er også kjent fra tv-serien En bit av Norge. Andreas Viestad står bak Geitmyra kultursenter for barn i Oslo.
Eksotisk er en forkortet og redigert utgave av Smak av krydder , med samme antall oppskrifter. Smak av krydder har vunnet kokebøkenes svar på Oscar og er kåret til "Best in the World" under kategorien Best Foreign Cookery Book i den anerkjente Gourmand World Cookbook Awards.

Utgivelsesår 2012

ISBN13 9788202392864

EAN 9788202392864

1 bokelsker følger dette verket.