Ekskludert

når narsissister vil knuse deg

slik lykkes svertekampanjer og karakterdrap

av (forfatter).

1stWave Books & Art 2019 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Når du er utsatt for en ondsinnet svertekampanje vil du naturlig nok løpe rundt fortvilet og forklare at du blir løyet om av en narsissist eller psykopat, at vedkommende du selv har skrytt hemningsløst av i begynnelsen av forholdet, egentlig er en mishandler. Historien andre alt har hørt av narsissisten, stemmer ikke med din, og du blir kanskje forbannet når de ikke vil tro deg og lurer på om de er både blinde og døve. Mens narsissisten rolig og saklig har løyet på en troverdig måte uten samvittighet, kaver du rundt og forsøker å slukke branner hos mennesker som allerede har gjort seg opp en mening på falske premisser. Dine menneskelige reaksjoner på denne ondskapsfulle uretten, virker mot sin hensikt og bekrefter mer enn avkrefter det narsissisten har fortalt om deg. Du virker ustabil, amper og usaklig. Med andre ord oppfører du deg irrasjonelt utad, noe narsissisten selvsagt har lagt opp til. De legger også opp til at du skal bli ekskludert fra ditt eget liv gjennom denne psykologiske gapestokken de setter deg i. Aller helst skal du stå alene ribbet for nettverk, verdier og verdighet gjennom sine angrep på deg som person.
Hvorfor lar så mange seg bedra av narsissister? Hvorfor bidrar folk til å utføre narsissisters karakterdrap og svertekampanjer? Hva kan du og jeg gjøre for å hindre at mennesker blir utsatt for disse ondskapsfulle handlingene? Er det et liv etter en svertekampanje?
Sweeney gir noen svar på hvordan narsissister lykkes med svertekampanjer ved å kjenne våre svakheter som individer og flokk og vår mangel på innsikt i ulike teknikker de bruker for å manipulere oss, som propaganda, trolling, hersketeknikker og mangel på kritisk tenkning. Forstår du hvordan de kommer innunder huden på oss, kan du motvirke deres angrep og nøytralisere deres hjernevask.
«Feilaktige resonnementer hindrer oss i å forstå hva som er sant, og manglende kritisk tenkning gjør oss sårbare for å bli manipulert av dyktige retorikere.»

Bokdetaljer

Forlag 1stWave Books & Art

Utgivelsesår 2019

Format Heftet

ISBN13 9788293263180

EAN 9788293263180

Språk Bokmål

Sider 106

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket