Oppgaver og besvarelser fra de siste tre år ved Universitetet i Bergen, med kommentarer som knytter seg både til det faglige innholdet og til de rent fremstillingsmessige spørsmål. Innledende kapittel om oppgaveløsning på 2. avdeling. Målgruppen er primært studenter ved Universitetene i Bergen og Tromsø, samt studenter ved alternative studieopplegg. Boken vil også egne seg for studenter på 1. avd. ved Universitetet i Oslo, da denne fagkretsen langt på vei tilsvarer fagkretsen på 2. avd. i Bergen.
Eksamensoppgaver med besvarelser og kommentarer er et hjelpemiddel for enhver som ønsker å skrive gode juridiske eksamensbesvarelser. Målgruppen er primært juridiske studenter ved Universitetet i Bergen og Tromsø, samt studenter ved alternative studieopplegg. Boken vil også egne seg for studenter på 1. avdeling ved Universitetet i Oslo. Fagkretsen på første avdeling i Oslo tilsvarer langt på vei fagkretsen på 2. avdeling i Bergen. Boken inneholder oppgaver og besvarelser fra de siste tre år ved Universitet i Bergen. Besvarelsene holder godt nivå, og er kommentert av ansatte ved Det juridiske fakultet, UiB. Kommentarene knytter seg både til det faglige innhold og til de rent fremstillings-messige spørsmål. Det er også et innledningskapittel i boken om oppgaveløsning på andre avdeling. Amanuensis Torstein Frantzen er redaktør for utgivelsen.
Forlag Fagbokforlaget
Utgivelsesår 1995