Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Arne Brimi, som er blitt et symbol på enkelthet og kvalitet, utgir ny kokebok fra naturens kjøkken. Delikatesser og hverdagsmat, tradisjonskost så vel som det moderne, knyttes til kultur, natur og historier. Bengt Wilson har tatt bildene. Boka inngår i LOOCs Nasjonal bokdugnad og er hovedbok i bokklubben Mat & Drikke.
Omtale fra forlaget
Arne Brimi, som er blitt et symbol på enkelthet og kvalitet, utgir ny kokebok fra naturens kjøkken. Delikatesser og hverdagsmat, tradisjonskost så vel som det moderne, knyttes til kultur, natur og historier. Bengt Wilson har tatt bildene. Boka inngår i LOOCs Nasjonal bokdugnad og er hovedbok i bokklubben Mat & Drikke.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1993
Format Innbundet
ISBN13 9788200411420
EAN 9788200411420
Serie OL's kulturprogram
Omtalt sted Norge
Språk Nynorsk
Sider 143
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket10 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket