Omtale fra forlaget
Dette er en bok om egg. Egget, som har en betydningsfull rolle i mange av de beste rettene som finnes - og er ikke et speilegg den raskeste vei til et varmt måltid? Eller hva med iskrem, finnes det noe bedre på en varm sommerdag? Eggnudler, pô, egglikør, sufflé, carbonara, cocotte, majones og marshmallows. Det er utallige retter man kan lage av egg. Men hvordan får man et perfekt kokt egg med kremet plomme, hva er den ideelle koketiden og temperaturen? I denne boka finner du korrekte teknikker og fakta for å lykkes med alt fra kokt og posjert egg til 63-gradersegg og japansk omelett.
Tove Nilsson er kokk, matskribent og sommelier. Hun benyttes regelmessig av Sveriges ledende mattidskrifter, medvirker i TV4 Nyhetsmorgon og opptrer hyppig i radio. Helt siden Tove spiste sine første huevos rancheros i New York for ti år siden, har hun villet skrive en bok om egg. 3350 egg gikk med da hun skrev denne boka.
Forlag Exlibris media
Utgivelsesår 2016
Format Innbundet
ISBN13 9788281736894
EAN 9788281736894
Språk Bokmål
Sider 192
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket