Egg

fra benedict til brûlée

av (redaktør), Ian Hofstetter (illustratør) og Trine Farstad (oversetter).

Notabene forl. 2004 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder oppskrifter hvor egg er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på både frokost-, lunsj-, middags- og dessertretter. Har ordliste og register.

Omtale fra forlaget

Det enkleste er ofte det beste, og det gjelder også det uunnværlige, tradisjonelle og beskjedne egget. Det er noe eget, noe umåtelig tilfredsstillende, ved å lage mat av egg . lyden av skall som knekker mot bollen til den triumferende serveringen av en høy og luftig sufflé. Oppdag hvor fantastisk anvendelig egg er. De kan bli søte eller pikante, enkle eller kompliserte . fra klassiske egg benedict til marmorerte marengser som får tennene til å løpe i vann.

Bokdetaljer

Forlag Notabene forl.

Utgivelsesår 2004

Format Heftet

ISBN13 9788248207337

EAN 9788248207337

Språk Bokmål

Sider 156

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket