Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter hvor egg er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på både frokost-, lunsj-, middags- og dessertretter. Har ordliste og register.
Omtale fra forlaget
Det enkleste er ofte det beste, og det gjelder også det uunnværlige, tradisjonelle og beskjedne egget. Det er noe eget, noe umåtelig tilfredsstillende, ved å lage mat av egg . lyden av skall som knekker mot bollen til den triumferende serveringen av en høy og luftig sufflé. Oppdag hvor fantastisk anvendelig egg er. De kan bli søte eller pikante, enkle eller kompliserte . fra klassiske egg benedict til marmorerte marengser som får tennene til å løpe i vann.
Forlag Notabene forl.
Utgivelsesår 2004
Format Heftet
ISBN13 9788248207337
EAN 9788248207337
Språk Bokmål
Sider 156
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket