Omtale fra forlaget
PORTRETT, MATHISTORIE OG OPPSKRIFTER
Stjernekokken fra Alpene som ble gastronomisk guru i Norge.
Edgar Wolfram Ludl (f. 1941) vokste opp som odelsgutt i Østerrike, men kom til Norge i 1960. Her ble han en pionér innenfor kokkekunsten. Han har vært en ledestjerne for en generasjon av norske mesterkokker, og åpnet selv en av landets første gourmetrestauranter i Sandefjord. Boken er et portrett av Edgar Ludls kulinariske liv og virke, og samtidig en fortelling om gourmetmatens inntog på norske bord.
Boken inneholder også et utvalg av den prisbelønte kokkens egne oppskrifter, tips og råd.
www.edgarludl.no
Forlag Meen forlag
Utgivelsesår 2019
Format Innbundet
ISBN13 9788269164305
EAN 9788269164305
Genre Biografisk litteratur
Omtalt person Edgar Ludl
Språk Bokmål
Sider 257
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketOppdaget Edgar Ludl i Haugesunds Avis i 1990s hvor mange av hans oppskifter hadde egen plass. Hans ostekake med bringebærgele på toppen laget jeg mange ganger og fikk mye skryt for. Prøvde å finne oppskriften igjen i Haugesunds Avis men den gang ei. Flere av hans oppskrifter finnes enda så jeg.
Fant ostekakeoppskriften igjen i Kulinariske erindringer. Gjett om jeg er glad!