E-nummer i maten

for deg som vil vite hva du spiser

av (forfatter).

Damm 2001 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Norge har nå fullt ut akseptert EUs ”matsminkedirektiver” og har fått samme regler som EU-landene. Det betyr at flere tilsetningsstoffer er lovlige i flere varer. Det blir stadig viktigere å lære seg litt om tilsetningsstoffene og hva de gjør med maten vår og helsa vår. Siden denne boka kom ut første gang i 1995 under navnet E-nummerguiden, har det skjedd store endringer i norsk regelverk for tilsetningsstoffer.
Denne utgaven har en fullstendig oversikt over alle lovlige tilsetningsstoffer og i hvilke matvarer de brukes. Boka utgis i samarbeid med “Nettverk for mat og miljø”. Forfatteren Tron Soot-Ryen er journalist i NRK og arbeider spesielt med forbruker- og miljøspørsmål.

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2001

Format Heftet

ISBN13 9788251783491

EAN 9788251783491

Språk Bokmål

Sider 314

Utgave 4

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Om barn tåler melk og brød?

"Nei jeg vil IKKE vite hva stoffer det er i maten min".
sa en blek kontorist som sjefen kanskje burde ha sendt
på ferie.
På 1950-tallet ville de ha ledd hoderystende av oss,
hvis vi ymtet at mange barn dårlig tålte melk og brød.

Men det var nå før Norge hadde åpnet for så sterkt
internasjonalt samarbeid..

Ellers om balansen 'mat og helse':

med bidrag fra dr. Sauls instruktive websted

Førsteutgave med 'søtt' omslagsbilde

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket