Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Oversikt over samtlige E-nummer, koder på tilsetningsstoffer i matvarer, med opplysninger om funksjon, bivirkninger, egenskaper, bruk, og opplysning om i hvilke land det er tillatt. Med stikkordregister og litteraturliste.
Omtale fra forlaget
Oversikt over samtlige E-nummer, koder på tilsetningsstoffer i matvarer, med opplysninger om funksjon, bivirkninger, egenskaper, bruk, og opplysning om i hvilke land det er tillatt. Med stikkordregister og litteraturliste.
Forlag Ex Libris forl.
Utgivelsesår 1999
Format Heftet
ISBN13 9788273847782
EAN 9788273847782
Språk Bokmål
Sider 234
Utgave 3
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
"Nei jeg vil IKKE vite hva stoffer det er i maten min".
sa en blek kontorist som sjefen kanskje burde ha sendt
på ferie.
På 1950-tallet ville de ha ledd hoderystende av oss,
hvis vi ymtet at mange barn dårlig tålte melk og brød.
Men det var nå før Norge hadde åpnet for så sterkt
internasjonalt samarbeid..
Ellers om balansen 'mat og helse':
med bidrag fra dr. Sauls instruktive websted
Førsteutgave med 'søtt' omslagsbilde
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket