Dype spor

av (forfatter).

Kolofon 2019 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (2 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Følg Martes kamp mot en psykopat. Martes gode venn Tom får en sakte men sikker endring. Han overvåker henne døgnet rundt og gjør henne utrygg. Hun blir fanget inn i en spiral av hat, sjalusi og makt. Hun mister troen på livet, vennskap og kjærligheten. Hvem kan hun stole på?
Klarer hun å finne veien tilbake før det er for sent? Dype spor er en thriller drama som forteller hvor hardt noen kan gå til verks for å sette andre mennesker ut av spill.
Hege Gjerde Valheim er født og oppvokst på Jørpeland. Hun er 37 år, gift og har to barn. Hun bidro med teksten SOFIE
i Skriveakademiets antologi Menneskemøter November 2018. Dype spor er hennes debut roman.

Bokdetaljer

Forlag Kolofon

Utgivelsesår 2019

Format Innbundet

ISBN13 9788230018552

EAN 9788230018552

Språk Bokmål

Sider 187

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 1 0 0 0

Bokomtaler

Hege Valheim "Dype spor"

I boka følger vi Martes kamp mot en psykopat. Martes gode venn og nabo forandrer seg sakte men sikkert . Han overvåker henne døgnet rundt og gjør henne utrygg. Hun blir fanget i psykopatens klør. Klarer hun å komme seg ut av det. Dype spor er en thriller drama som forteller hvor hardt og langt noen kan gå til verks for å sette andre mennesker ut av spill.

Denne boka så jeg frem til å leseog den innfridde til mine forventninger. Har selv sett hva en psykopat er i stand til å gjøre med ei go venninne å i boka møter vi en sånn. Her møter vi en ekte psykopat så spiller på alle strengene de er kjente for. Hvis du vil se hvordan en psykopat oppfører seg for å nå sitt mål til egen vinning. er dette boka å lese. Hvordan de bryter ned, manipulerer og spiller stakkarslige. Etter du har lest boka så forstår du kanskje bedre hvorfor de får sånn makt over andre og klarer å bryte ned sine ofre. Å komme ut aDette er ei lett lest bok men bra skrevet. Sidene bare gikk av seg selv. Synes denne boka bør bli lest av flere. Ingen fortjener å bli utsatt for sånne mennesker.

Dette hva en bra debut bok. Så hvis du vil lære en psykopat nærmere å kjenne er dette boka og lese. Boka kan kjøpes i bokhandelen eller nett butikker. Den kan og kjøpes ved å henvende seg direkte til forfatteren

Boka er en gave fra forfatteren selv så tusen takk for boka Hege

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket