Dykkermanual + logg ; Dykkerlogg + manual

med nyttig informasjon til deg som vil dykke

av (forfatter) og Astri Hansen Juvik (forfatter).

Fast forl. 2009 Spiral

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Dette er en todelt bok. Den ene delen er en manual som gir deg nyttig informasjon om blant annet hvem som kan dykke, hvor man kan lære å dykke, tidevann og strømmer, fridykking, ulike typer dykk, ulike forhold og førstehjelp. Den andre delen er en logg for dine egne notater, hvor du kan loggføre dykkeopplevelsene dine. Har kilder.

To bøker i en: Logg + manual= alt du trenger å vite om dykking. Dykkermanualen inneholder relevant og oppdatert informasjon til deg som skal dykke. Snu boken 180 grader for å loggføre egne dykk i Dykkerloggen. På gavejakt? Boken vil glede den som er opptatt av dykking... Gavetips superior: pakk inn svømmeføtter i tillegg! I dykkermanualen finner du oversikt over hvor du kan lære å dykke i Norge og i utlandet. Dykkersertifikatet er inngangsbilletten til et helt hav av opplevelser. Dykkermanualen inneholder nyttig informasjon om hvordan man kan dykke trygt, ulike typer utstyr, kommunikasjon under vann og mye mer. Du får kjennskap til hvordan du kan ta hensyn til miljøet under dykket og hvordan du yter førstehjelp. Bruk dykkermanualen som inspirasjon for bedre dykkeropplevelser og for å lære mer om dykking generelt. I dykkerloggen kan du beskrive egne dykk. Det er god plass til å notere dybde, bunntid, sikkerhetsstopp, bar, vekter, temperatur og alt av tekniske fakta som er avgjørende for gjennomføringen av dykket. Du kan også skrive ned dine egne opplevelser underveis. Dykkerloggen kan du bruke som en database for informasjon under planleggingen av dine neste dykk. Nå er det din tur.

Forlag Fast forl.

Utgivelsesår 2009