Dukkespillet

av (forfatter) og Bård Kranstad (oversetter).

Cappelen 2001 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.75 (4 terningkast.)

24 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Når Michael og Rebecca leier ei leilighet viser det seg å bli et skjebnesvangert valg. Husverten Max er en manipulator av rang. Han elsker rollen som dukkemester, og han forsøker stadig å tøye strikken. Michael som hele sitt liv har lengtet etter en farsfigur er et lett bytte for den karismatiske husverten. Max er en mann som gjerne ødelegger andres liv for sin egen fornøyelses skyld. Og første punkt på dagsorden for Max er å bli kvitt Rebecca.

Omtale fra forlaget

Ikke alle mennesker er slik de fremstår ved første øyekast, heller ikke Max. Ondsinnet manipulasjon er hans største force, eller virker det bare slik...?Michael og Rebecca er på jakt etter et sted å bo, og da de kommer over en leilighet der leien bare er litt for høy bestemmer de seg for å ta den for de fire månedene den er ledig. Slik skal de få tid til å finne noe de har råd til å kjøpe. Dette skal vise seg å bli et skjebnesvangert valg, for da husverten, Max, stikker innom for å hilse på de nye leieboerne er det begynnelsen på slutten for Rebecca og Michael.


Max er en manipulator av rang. Han elsker rollen som dukkemester, og han forsøker stadig å tøye strikken. Med sin sjarm og sitt instinkt for andres svake punkter er han en farlig mann å knytte seg nært til. Og Michael, som hele sitt liv har lengtet etter en farsfigur, er et lett bytte for den karismatiske husverten. En mann som gjerne ødelegger andres liv for sin egen fornøyelses skyld. Og første punkt på dagsorden for Max er å bli kvitt Rebecca.


Patrick Redmond er født i 1966. I åtte år arbeidet han som advokat i City i London, der han spesialiserte seg på internasjonal juss. Nå er han forfatter på heltid. Dukkespillet er hans andre roman.Les første kapittel [PDF-dokument]

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2001

Format Innbundet

ISBN13 9788202191542

EAN 9788202191542

Genre Thriller

Språk Bokmål

Sider 444

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 2 0 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket