Boka redegjør for hvordan barn kan inkluderes i gudstjenestene, hva en minestrant er og hvordan man kommer i gang med minestranttjeneste i menigheten. Den kommer med ideer til hvordan lokale prosesser kan gjennomføres, og menigheter som har brukt minestranter i noen år forteller om sine erfaringer og utfordringer.
Hvordan inkludere barn og unge i gudstjenesten? Og hvordan komme i gang med en ministranttjeneste i menigheten? "Duften av nardus" drøfter grunnleggende spørsmål knyttet til gudstjenesteliv og ministranttjeneste. Fire menigheter som har brukt ministranter i noen år, forteller om sine erfaringer. Og det gis ideer og opplegg. Boken er aktuell for ansatte og frivillige som har ansvar for gudstjenestearbeid i menigheter og organisasjoner. Og den kan gi inspirasjon til alle andre som også er interessert i et levende gudstjenesteliv, hvor ikke minst barn og unge er involvert på en god måte.
Forlag IKO-forlaget
Utgivelsesår 2010