Oscar og Lisa Grevstad driver en stor og avsidesliggende skogsgård i grensetraktene mot Sverige. Når årets jaktsesong tar til, blir flere utenlandske gjestejegere drept på bestialsk vis. Drapsmannen legger ikke igjen spor, og han benytter en raffinert drapsmetode med utfordrende symboler og mystikk som er vanskelige å forstå. Parallelt får leserne innblikk i drapsmannens oppvekst og tankegang, tuftet på et voldsomt, nedarvet hat fra hendelser mange tiår tilbake i tid. Når anledningen, som han har ventet lenge på, endelig byr seg, begynner han på sin etterlengtede hevn . Geir Asbjørn Molland er født i 1959. Han er gift, og har fire barn og to barnebarn. Han og familien bor i landlige omgivelser i indre Sunnhordland. Til daglig arbeider han som HMS og Kvalitetsleder i kraftbransjen. Han har alltid vært opptatt av friluftsliv, som utøves i forskjellige former, og setter stor pris på høsten når den kommer med jaktstart. Dette er hans første roman.
Forlag Publica
Utgivelsesår 2013
Genre Politi og detektiver Krim
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.