Du har kanskje hørt at 80 % sitter i hodet og at den egentlige kampen er den du har med deg selv?I en verden som stadig utfordrer vår indre ro og vårt eget selvbilde, er styrke på innsiden viktigere enn noen gang. Hverdagen ruller og går, og det er fort gjort å gro litt fast. Ved å jevnlig utfordre deg selv vil du oppdage at det bor mye mer i deg enn du er klar over. Hvilket potensial har du egentlig i deg når du er villig til å pushe egne grenser og trene på å tåle litt ubehag?I DENNE BOKEN FÅR DU:- grunnmuren du trenger for å kunne bygge deg sterk på innsiden- verktøyene til å finne dine styrker og verdier- mulighet til å se verden i nye perspektiver- lære å forstå og adressere dine grunnleggende behov – som er en nøkkel til personlig trivsel- en innføring i mental styrketrening og praktiske verktøy- en introduksjon i HypnoBreathworkVi klarer alle mer enn vi tror, og det gjelder også deg. Det er viktig å huske at mentaltrening er ferskvare og ikke en engangsøvelse. Denne boken vil gi deg kunnskap og mentale verktøy til hvordan du kan slippe løs mer indre råskap. Ved å endre fokuset ditt, kan du bokstavelig talt endre livet ditt.
Forlag Nor
Utgivelsesår 2024