Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken beskriver over 300 forskjellige druer, og i hvilke viner disse brukes. Inneholder hundrevis av anbefalte produsenter, vintips og kart. Har ordliste, register over druenavn og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
All vin er druesaft... ... og druesaften får vi fra druer som Nebbiolo, Cabernet Sauvignon, Gewürztraminer, Zinfandel, Viognier, Pinot Noir og Aligoté. Druer og viner fra hele verden er en guide til verdens store og små druesorter og vinene som lages av dem. Her får du vite hva som særpreger de forskjellige druene: Hva lukter og smaker de, hvor dyrkes de, hva slags vin lages av dem og hva slags mat passer de sammen med? Når du kjenner druesortene, vet du straks mer om hvordan vinen smaker, og kan foreta de riktige valgene.
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9788205301429
EAN 9788205301429
Språk Bokmål
Sider 320
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket