Drømmedag for King

av (forfatter) og Tania Kjeldset (illustratør).

Gyldendal Tiden 2002 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Hunden var alltid bundet i bakgården. Olsen tok ham aldri inn i huset. Av og til, hvis vinden blåste i den retnningen, kunne Ina våkne midt på natta og høre at han klynket sårt. Da fikk hun ikke sove. Lå bare og tenkte på hvor ensom og redd han måtte være ute i mørket helt alene. Mens hun lå slik, tok en plan form i hodet hennes. Hun skulle få han ut av bakgården. Om det så bare var for en dag.

Omtale fra forlaget

Hunder skal ha noen som er glad i dem og ikke stå i bånd hele dagen! Spennende bok for alle dyrevenner... Kiosken til Olsen er stadig hjemsøkt av tyver, selv om Olsen har gjort nesten alt for å sikre seg. Til slutt går han til det skritt å kjøpe en vakthund, en stor flott schäfer som heter King. Den skal bo i bakgården og passe på. For Olsen er slett ikke glad i hunder, han går aldri tur med den, eller snakker med den. De fire venninnene Ida, Ingrid, Ina og Bjørg er mektig irritert på den ekle kioskeieren som holder slik en flott hund som King Kong innesperret , bestemmer seg for å kidnappe King en søndag Olsen er borte, og gi hunden en riktig drømmedag. King får en fantastisk dag, er med på sykkeltur i skogen, løper fritt og koser seg og får luksusmat. Men .; så viser det seg at det har skjedd noe fryktelig med han var borte, det har vært innbrudd igjen. Og Olsen gir King skylda. Nå vil han selge ham. Drømmedag for King er en riktig spennende fortelling, spesielt for alle som er glad i dyr. Og det ender godt til slutt.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal Tiden

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788205305168

EAN 9788205305168

Serie Bokormen

Språk Bokmål

Sider 136

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket