Boka inneholder oppskrifter på tradisjonelle og mer moderne drinker til alle anledninger. Den innleder med klassiske cocktails og longdrinker, og fortsetter med drinkforslag til blant annet nyttårsfeiringen, valentinsdagen, påske, sommer og jul. Boka har med tips til hva man bør oppbevare i hjemmebaren, og gir en innføring i drinkmiksingens fire grunnmetoder. Har register.
Drinker til nyttårsfesten, valentine, påske, midtsommer, halloween og jul. I denne boken finner du en drink til enhver anledning: Drinker for varme og kalde dager. Drinker til små og store lag. Klassiske drinker så vel som nye drinker.
Björn Olsson tilhører den svenske bartendereliten, og har et stort antall utmerkelser på sin merittliste. Han jobber til daglig som lærer ved Restauranthøyskolen i Grythyttan, og som foredragsholder
Forlag Schibsted forlagene
Utgivelsesår 2007