I tre tiår har Leon vore ein småkjeltring som ikkje har stukke seg ut, men plutseleg byrjar han å strø om seg med pengar, og politiet lurer på kor dei kjem frå. Dei tilkallar CHERUB, for denne organisasjonen har ein heilt spesiell fordel: Sjølv ikkje garva kriminelle får mistanke om at barn og ungdommar spionerer på dei.
Det siste oppdraget til James kan verke rutinemessig, men når James byrjar å grave dukkar det opp noko heilt uventa, og den einaste som ser ut til å vite sanninga er ein atten år gammal gut. Problemet er berre at guten fall ned frå eit tak og døydde for eit drygt år sidan.
Drapet er bok 4 i den populære CHERUB-serien.
Les også:
Rekrutten, Kokainkongen, Flukta, Heilag galskap, Mennesket og dyret, Slått ut, Gjengkrigen, Søvngjengaren og Generalen.
Omsett av Øystein Rosse
Robert Muchamore (f. 1972) arbeidde i mange år som privatetterforskar, men spenningsbøkene hans blei så populære at han slutta som etterforskar. Bøkene hans er no utgitt på over tjue språk.
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 2016
ISBN13 9788252191530
EAN 9788252191530
Serie Cherub (4)
Genre Agenter og spioner
Etter det jeg har lest hittil, er den utrolig spennende, mye mer enn jeg trodde :) overraskende bra!
Drapet av Robert Muchamore er en av bøkene i Cherub serien. Den er en av de beste til nå.
Boken handler om James Choke som skal ut på oppdrag. Oppdraget bygger opp på et ran men tas til nye høyder når flere ting avsløres. Alt i alt en spenningsfylt bok som passer for 12-16. Boken er oversatt på nynorsk.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketMen så skjønte James kva han eigentleg ville seie, og tasta det: EG ELSKAR DEG, KERRY. Han sat eit heilt minutt med tommelen over sendtasten før han fekk mot nok til å trykkje på han.