Mens folket i Deltora stadig blir svakere, oppdager Lief, Jasmine og Barda at fienden har etterlatt seg fire uhyrlige skapninger, kalt de fire søstre, som er laget av Skyggeherren for å forgifte Deltora. Deltoras drager ble nesten utryddet av Skyggeherrens skapninger, de syv Ak-Babaene. Til slutt var det bare én drage fra hvert territorium igjen. Deltoras mest berømte oppdagelsesreisende, drageelskeren Doran (kjent blant dragene som Dragevenn), overtalte de syv til å gå i dvale inntil en konge med Deltoras magiske belte skulle komme og vekke dem opp igjen. Han fikk hver eneste drage til å sverge på å ikke utnytte de andres søvn for å invadere deres territorium. Da dragene forsvant, slapp Skyggeherren til og kunne plassere de fire søstrene. Bare når kraften i en drage virker sammen med kraften i edelsteinene i Deltoras belte, kan søstrene ødelegges. Lief, Barda og Jasmine bestemmer seg for å vekke de syv gjenlevende dragene i Deltora som har ligget i magisk søvn i århundrer.
Utgivelsesår 2023
ISBN13 9788202825140
EAN 9788202825140
Serie Deltoras rike 2 (1)
Genre Fantastisk litteratur
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket16 bokelskere følger dette verket.